Tatt 14 Paracet på to dager, er det farlig?

Hei, har tatt tilsammen 14 paracet, på to dager, pg smerte i ribbein, e 1 grams. E de farli

kvinne/jente |
18 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke medisinsk helsepersonell, men ut i fra omtale av Paracet på Felleskatalogen er den mengden du har tatt over anbefalt mengde.

Er du usikker på hvordan du bruker reseptfrie eller reseptbelagte legemidler bør du alltid lese pakningsvedlegget, spørre legen eller ringe legevakt på 116 117 i akutte tilfeller. Du kan også ta kontakt med Giftinformasjonen på 22 59 13 00 hvis du er usikker på om du har tatt for høy dose med medikamenter.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!