Sønn som ble stoppet i en promille kontroll

Hei har en sønn som ble stoppet i en promille kontroll .etter blodprøve sier de han hadde 1,2 i promille. Delte en røyk på Fredagen med 5 stk, kom hjem på Lørdags morgen ,hvor hjemme hele helgen, gikk på jobb på Mandag,er butikk ansatt så ble han stoppet på Tirsdag morgen . Er det da mulig å ha så høy promille ca 90 timer etter

mann/gutt |
26 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Slik vi forstår spørsmålet er saken at sønnen din røyket cannabis, ble tatt i kontroll hvor han slo ut på dette, for så å få et prøvesvar som skulle tilsvare 1,2 i promille. Røyka han på fredagen er sjansen veldig liten for at verdien skulle være så høy 90 timer etterpå.

THC kan vanligvis påvises i blodet i opptil et døgn etter et enkeltinntak, og opptil flere dager etter lengre tids jevnlig bruk.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.