Kan dere føre opp Changa som rusmiddel?

Hei! Takk for flott og informativ side. Jeg har mer et forslag enn et spørsmål. Ser at Changa ikke er oppført som rusmiddel i seg selv, altså ikke søkbart. Dette er jo riktig, det er en blanding. Men det hadde vært praktisk for hen som ikke vet at Changa inneholder DMT+Maoi at man får søkt opp info om DMT på den måten. Nå for tida er nok changa den vanligste og letteste inntaksmetoden for DMT, så her bør det lages en søkbar kobling. Eller har jeg blingsa, slik at man får søkt opp changa? Mvh meg

 

 

mann/gutt |
39 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi takker for innspill! Vi skal ta en runde og diskutere om vi bør opprette en faktaside om Changa.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.