Er Ritalin skadelig?

Er Ritalin skadelig?

mann/gutt |
35 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Ritalin er et legemiddel som gis fortrinnsvis til de som har diagnosen ADHD. Som for de aller fleste medisiner har Ritalin også noen bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige. Det er derfor viktig at de som får foreskrevet Ritalin følges jevnling opp av lege som  kontrollerer virkning og eventulle bivirkninger ved bruk.

Du kan lese mer om ADHD og Ritalin på vedlagte lenke på vår hjemmeside.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen