Hva skjer dersom man inntar 3 Tramadol og 2 stilnoct på èn gang?

Hei. Hva skjer dersom man inntar 3 Tramadol og 2 stilnoct på èn gang? Hva er symptomene, hvor fort får man virkning og hvor lenge må man evt være til observasjon på sykehuset?

kvinne/jente |
21 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det er vanskelig å si med sikkerhet hva som vil skje dersom man inntar disse legemidlene i kombinasjon, da det vil være avhengig av en rekke faktorer. Effekten/symptomene påvirkes blant annet av hvor høy toleranse man har, hvor mye man veier, hva som er den underliggende årsaken til at man bruker legemidlene i utgangspunktet, m.m. Samtidig er dette legemidler man skal være ekstra forsiktig med, særlig dersom de kombineres. Både Tramadol og Stilnoct har en dempende virkning på sentralnervesystemet, og de vil derfor forsterke hverandres dempende effekt. Slik kombinasjonsbruk kan i verste fall føre til pustestans og død. Dersom det er slik at du tenker å ta disse stoffene med den intensjon om å havne på sykehus, så håper vi at du istedenfor vil ta kontakt med noen som kan hjelpe deg på annet vis. Det finnes god hjelp å få, men det forutsetter at du er villig til å be om den. Du kan ta kontakt med Mental Helse for å snakke med noen der, eventuelt kan du ringe 116 117 (legevakt)  eller 113 (nødnummer).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.