Det begynner å bli kritisk at HAP-appen ikke fungerer!

Hei, nå begynner det å bli kritisk! Jeg er SÅÅÅÅ nær sprekk, blir så forbanna pga den j—-vla appen fremdeles ikke virker, jeg TRENGER å se hvor jeg er fra dag til dag og den forbannat appen bare lukker seg. Hvorfor faen reklamerer dere for den jævla appen, den er jo faenimeg bare et hælvete

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi forstår veldig godt at det er enormt frustrerende at HAP-appen ikke fungerer på nyere versjoner av iOS. Det viser seg dessverre også at dette er et problem som ikke kommer til å løse seg i nærmeste fremtid, men du skal vite at vi jobber kraftig med saken. Vi beklager dette dypt og inderlig.

Vi minner om at HAP-appen fortsatt fungerer på Android og på eldre versjoner av iOS.

I mellomtiden håper vi du kan finne noen tips på våre sider om hjelp til å slutte med cannabis. Du kan også ta en titt på hasjavvenning.no.

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen