Råd om abstinens Zopikon og annen sovemedisin?

Brukt 7,5 zoplikone opp til 3 stk. per natt. Er nå på nedtrapping fra lege og får 2,5 zoplikone per døgn. Sliter nå veldig med absidens. Kan jeg gode råd mot abdidensen? Og annen sovemedisin?

mann/gutt |
74 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi på RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell, og kjenner heller ikke din helsetilstand. Du må derfor ta disse spørsmålene videre til foreskrivende lege. Du finner informasjon om virkning og abstinenser etter bruk av Zopiklone på Felleskatalogen.no.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen