Hva skjer med fordøyelsen når man bruker rusmidler?

Hva skjer med fordøyelsen når man bruker rusmidler som man må konsumere gjennom munnen?

mann/gutt |
15 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det kommer helt an på hvilket rusmiddel det er og hvor mye man får i seg.

Noen stoffer, for eksempel opioider kan gi kraftig forstoppelse (og/eller kvalme). Andre, for eksempel kokain, kan noen ganger gi det motsatte, man må veldig gå på do (eller at man mister matlysten).

En del stoffer kan nok også føre til uro og kanskje en del smerter i magen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen