Hva skal jeg gjøre for å holde meg edru i helgene?

J drikker 1 dag i helgen…aldri følt noe behov for alkohol midt i uka…j kommer til å miste min kjære hvis j fortsetter med drikkingen…så j trenger hjelp for å holde meg edru på helgene…hva skal j gjøre med det

mann/gutt |
65 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Først og fremst vil vi si at det er veldig bra at du tar tak i det hvis det har blitt et problem. Vi vet ikke hvor omfattende det er eller om du har prøvd å slutte før. Men, på vår hjemmeside finner du en del tips og informasjon om Hjelp til å slutte med alkohol som du kanskje har nytte av. Hvis du trenger mer eller annen hjelp anbefaler vi deg å ta kontakt med fastlege for innsøking til behandling.

Vi kjenner ikke deg eller din situasjon, men du er velkommen til å ta kontakt med oss for en utdypende samtale.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.