Har lyst å prøve Xanax

Har lyst å prøve xanex men vil først vite hvirdan det virker på kroppen og hvq som skjer, hvir mye jeg skal ta, og farlige ting som kan skje viss jeg tar det, er en jente på 16 år, veier 50kg, og er 1.70cm høy viss det hjelper. Har aldri prøvd noe annet enn hasj men røyker vær dag

kvinne/jente |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Xanax har virkestoffet alprazolam og virker dempende og beroligende. Du kan føle deg trøtt, avslappet og sløv. Det brukes hovedsakelig mot panikksyndrom.

Xanax skrives ikke ut i Norge, men det finnes et tilsvarende preparat i Norge som heter Xanor. Siden Xanax ikke skrives ut i Norge finnes det bare på det illegale markedet. Det byr på en ekstra utfordring da du ikke kan vite sikkert om den «Xanax’en» du kjøper faktisk inneholder det den skal( med mindre du tester den med et testkit). I verste fall kan du få i deg noe helt annet.

Men Xanax i seg selv kan også gi en hel rekke bivirkninger. I Felleskatalogen finner du en oversikt over mulige bivirkninger, og hvor vanlige disse er.  I tillegg er Xanax veldig avhengighetsskapende. Vi vil derfor anbefale deg å la være å prøve det i det hele tatt. Hvis du spør fordi du opplever at du trenger det som medisin kan du snakke med legen din om det, slik at du kan få det på lovlig vis. Da sjekker legen også om det er trygt for deg og bruke, og hvilken mengde som er trygg for deg å bruke.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.