Jobber innen helsevesen og har et stort rusproblem

Jobber innen helsevesen og har et stort rusproblem. Eller egentlig har eg et problem med å være i mitt eget hode. Men eg og mange kollegaer vegrer seg for å spørre om hjelp og må lyve om rusproblem fordi dere har opplysningsplikt. Trenger hjelp men stoler ikke på psykologer/psykiatere. Mister eg jobben så mister eg alt

kvinne/jente |
34 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er ikke helt klart for oss hva du lurer på, men vi kan i alle fall opplyse deg om at det å ha et rusproblem ikke nødvendigvis er grunn til oppsigelse selv om du jobber i helsevesenet. Ofte vil det være mulig å beholde jobben dersom du snakker med arbeidsgiver og får hjelp med rusproblemet.

Kontakt oss gjerne om du vil prate mer om situasjonen din. Du kan også få hjelp og støtte via AKAN.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.