Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg blir fyllesyk dagen etter av veldig lite alkohol.

Jeg blir fyllesyk dagen etter av veldig lite alkohol. Det kan være ett glass rødvin eller en halvliter øl og dagen derpå er ødelagt. Da føler jeg meg skikkelig fyllesyk som om jeg har vært på en ordentlig fyllekule. Dersom jeg prøver å drikke mer på en kveld så stopper det av seg selv etter tre enheter. Da blir jeg uvel der og da. Kaster ikke opp, men blir kvalm, svimmel, uggen og uvel. Hva kan dette være? Jeg er 34 år og har drukket mye før uten å ha noen problemer. Men etter jeg fikk barn for 5 år siden så har det av naturlige årsaker blitt mye mindre alkohol. Skjønner at noe kan komme med alderen og mindre «trening på å drikke», men det er så kjedelig å ikke kunne drikke en enhet til en bedre middag uten å bli skikkelig fyllesyk. Hva kan jeg gjøre? Jeg bruker ingen medisiner for øyeblikket.

kvinne/jente |
34 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvordan du reagerer på alkohol kommer an på mange faktorer. Naturligvis mengde og alkoholprosent, men også kroppssammensetning, dagsform, søvn, matinntak, stress osv. Det kan altså hende livet ditt samla sett er litt annerledes nå enn da du tålte mer alkohol.

Vi er likevel enige i at det å bli veldig fyllesyk av en enhet er utenfor normalen. Dersom dette er plagsomt for deg kan vi anbefale å ta en prat med legen din om det, for å se om dere kan komme noe nærmere et svar.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.