Er LSD farlig å drikke?

Er LSD farlig å drikke?

annet |
8 år |
offshore

  Rusinfo svarer:

Vanligvis inntas LSD som tabletter eller «blotter/syrelapper» som man slikker på, men det finnes også i flytende form. Hvis det drikkes vil det gå i magesekken (på samme måte som tabletter), og tas opp i blodbanen via tarmen. Så i prinsippet kan det drikkes, men det er viktig å være forsiktig med dosering. Effekt oppnås etter 5-10 mikrogram, og det kan ta noe tid før stoffet tas opp i tarmen og gir virkning. Derfor er det viktig å ikke fyller på, men vente i 20-30 minutter å kjenne etter hvordan det virker på deg. Du kan lese mer om virkning og bruk av LSD på vår faktaside.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.