Bør jeg ha en nedtrappingsplan?

Hei, jeg er 65 år og har brukt vival i 3 måneder. Gjennomsnittlig oktober 30 tabletter a 2 mg og september /august 21 /21 tabletter a 2 mg. Til sammen ca. 72 tabletter a 2 mg. Bør jeg ha en nedtrapping plan eller kan jeg prøve å gå av med en gang?

kvinne/jente |
65 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Den generelle anbefalingen er å trappe ned, i stedet for å slutte brått. For å få råd tilpasset deg vil vi anbefale deg å ta kontakt med utskrivende lege.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen