Smerter på venstre side av halsen etter inntak av kokain. Hva kan dette være?

Hei, jeg var ute får 3 dager siden. På kvelden tok jeg en del linjer med kokain. Plutselig på en linje jeg tok i venstre nesebor, fikk jeg ondt på venstresiden av halsen. Jeg gikk så å la meg å våktnet med samme dager etter. Siden da har jeg hadd hadd symptomer som ligner på feber. Jeg har høy puls, stresser. Er kldt, varm, kvalm, ondt i hode. Svimmel og veldig slapp. Hva kan dette være? Og hvor lenge vil det vare?

mann/gutt |
18 år |
Nordland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vil innledningsvis informere om at vi i RUSinfo ikke er helsepersonell, og at vi således ikke kan si noe om din kliniske helsetilstand. Det kan være mange årsaker til de symptomene du beskriver, og den beste måten å få svar på dette på vil nok være å snakke med en lege.

Det er vanskelig for oss å vurdere hva disse symptomene kommer av. Vi er ikke kjent med tilfeller hvor personer spesifikt har rapportert om smerter i ene siden av halsen etter å ha sniffet kokain. Derimot er det ikke uvanlig at sniffing av kokain fører til en lokalbedøvende effekt i munn og svelg, og det er dermed ikke utenkelig at man kan kjenne endringer i halsen/svelget på den samme siden hvor man har sniffet. Derimot er det nok heller mindre vanlig at disse symptomene kommer i form av smerte, og denne lokalbedøvende effekten vil normalt gi seg i løpet av noen timer.

Personer som har brukt kokain over tid vil  kunne kjenne på symptomer som angst, høy puls og kroppslig ubehag. Derimot er det nok mindre vanlig med feberlignende symptomer og svimmelhet, slik du beskriver.

Dersom symptomene fortsatt ikke har gitt seg, vil det som sagt kunne være lurt å snakke med en lege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.