Jeg kjøper av og til Xanor/Xanax og Rivotril illegalt, hvordan finne ut om pillene er rene?

Hei. Jeg kjøper av og til xanor/xanax og rivotril illegalt. Jeg har, etter dokumentarserien «rus» på nrk, blitt engstelig for om noen av mine piller inneholder fentanyl. Jeg lurer på hvordan jeg kan finne ut om pillene er rene?
Og om jeg ikke kan finne det ut, hjelper det om jeg bare spiser en bitteliten del av pillen for å teste ut om den er farlig? Eller vil så lite som en bitte liten del av pillen også være livsfarlig hvis den skulle inneholde fentanyl?

Håper dere kan svare.

kvinne/jente |
24 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dine spørsmål i kursiv.

Jeg lurer på hvordan jeg kan finne ut om pillene er rene? 

Per dags dato har du nok få andre muligheter enn å kjøpe test kits på nettet. Enten tester som bekrefter at det er alprazolam/klonazepam, eller tester som avkrefter at det er fentanyl (opioider). Du kan søke på «drug test kits» pluss aktuelt stoff på din søkemotor. Vi står riktignok ikke inne for kvaliteten på slike produkter.

Og om jeg ikke kan finne det ut, hjelper det om jeg bare spiser en bitteliten del av pillen for å teste ut om den er farlig? Eller vil så lite som en bitte liten del av pillen også være livsfarlig hvis den skulle inneholde fentanyl?

Vårt svar er: Er du i den minste tvil om at pillene inneholder annet enn de skal, enten det er fentanyl eller andre høypotente/giftige stoffer, ikke ta dem. Ikke ta en liten bit en gang.

De eneste pillene du kan være sikre på, er de som er laget for salg i det legale markedet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.