Hvordan kan jeg få kokain i en sprøyte?

Hei jeg er en gutt på 12 år og bruker konstant rusmidler. jeg lurer på hvordan jeg kan få kokain i en sprøyte? jeg har prøvd å sniffe men pågrunn av manglende følelsesnerver så gir det ingen effekt. Jeg har hørt at å stikke det inni armen gir bedre og lengere såkalt «rush». Mitt spørsmål var egentlig hvordan man får dette til. Mange takk ser fram til svar. Mvh [anonymisert] 12 år.

annet |
12 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke brukerveiledning for hvordan du tilbereder bruk av rusmidler.

Hvis det faktisk er sant at du er 12 år og konstant bruker rusmidler, høres det veldig alvorlig ut. I så fall vil vi på det sterkeste oppfordre deg til å oppsøke et hjelpetiltak. Og, om du egentlig er eldre enn 12 år, er det jo uansett alvorlig at du ønsker å gå over til kokain i sprøyteform. Dette er noe som vil øke risikoen for avhengighet, overdose og annen problematikk ganske betydelig.

Dersom du ønsker tips til hva du kan gjøre for å komme ut av dette, er du velkommen til å kontakte oss for en anonym samtale på chat eller telefon. Våre åpningstider er mandag-fredag 11-18.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.