Jeg trenger hjelp med et alkoholproblem

Hei. Jeg trenger hjelp med et alkohol problem, men vil ikke at noen skal vite det

kvinne/jente |
42 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Du er velkommen til å kontakte oss for en anonym samtale på chat eller telefon i åpningstidene. Sammen kan vi prøve å kartlegge hvilke behov og muligheter du har. For at vi skal kunne gi deg best mulig råd, trenger vi egentlig litt mer informasjon om deg og din livssituasjon.

Kort sagt så er det mulig å endre på en alkoholvane uten hjelp fra andre, men dette kan noen ganger være svært krevende. Det vil kreve en god del disiplin og planlegging fra din side. Derimot er det mange som opplever det som veldig nyttig å oppsøke et hjelpetilbud. Det er riktignok helt opp til deg, selvfølgelig.

I mellomtiden anbefaler vi deg å lese vår guide Hjelp til å slutte med alkohol.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.