Har dere noen formening om når kvalmen bør avta?

Begynte med nobligan søndagskveld pga smerter I korsrygg. Tok 1 da og 2 i går. I dag har jeg tatt 1 ved 1030 tiden. Kl 17 ca spydde jeg første gang. Kvalmen kommer og går. Spydd 3 ganger siden det. Skal ikke ta flere av de. Har dere noen formening om når kvalmen bør avta ,?

kvinne/jente |
46 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Hei,

Kvalme er blant de vanligste bivirkningene etter inntak av Nobligan.

Det følger imidlertid av pakningsvedlegget til Nobligan at om du opplever noen av følgende bivirkninger: langsom eller overfladisk pust, forvirring, søvnighet, små pupiller, kvalme, oppkast, forstoppelse, manglende appetitt, så skal du avbryte behandlingen med dette legemidlet og oppsøke medisinsk hjelp.

PS: Det kan ta inntil en uke å få svar på nettsiden vår. Er du i behov av raskt svar utenfor våre åpningstider kan legevakt kontaktes på telefon 116 117 eller Giftinformasjonen 22 59 13 00.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.