Hvor mange Paracet for å ta overdose?

Hvor mange Paracet for å ta overdose?

annet |
17 år |
utlandet

  Rusinfo svarer:

Slike spørsmål svarer vi ikke på, og det vil også være individuelt hvor mye den enkelte tåler. På generelt grunnlag vil vi gjøre oppmerksom på at det kan ta en dag eller mer før den skadelige virkningen av Paracet oppstår. Da kan det oppstå som akutt leversvikt og gi andre organskader.

Vi vet ikke hvorfor du spør, men hvis du tenker på å ta ditt eget liv vil vi heller anbefale deg å snakke med noen. Det hjelper å snakke med noen for da kan du få hjelp til å finne andre løsninger på det som er vanskelig. Ta kontakt med Helsestasjon for ungdom der du bor eller en annen voksen du stoler på. Du kan også ringe Kors på halsen eller Mental helse anonymt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.