Generelt om studiestart og fadderuka

Før vi skal snakke spesifikt om utvalgte rusmidler, kan det være greit med noen generelle ord om studiestart og fadderuka.

Under studiestart (ofte omtalt som «fadderuka») arrangeres det en rekke ulike aktiviteter – faglige så vel som sosiale. Noen av disse er i regi av den aktuelle høyskolen/universitetet, mens andre er i regi av studentforeningene. Studiestart er gøy, og kan gi deg et godt sosialt og faglig utbytte – derfor vil du sannsynligvis også være tjent med å delta så mye som mulig.

Vi anbefaler at du på forhånd setter deg nøye inn i nettsidene til det aktuelle lærestedet – der vil du som regel finne en omfattende oversikt over tilbud og tidspunkter. Du vil også kunne finne nyttig informasjon om fasiliteter på campus og lignende.

Det er vanlig at du blir tildelt en fadder og en faddergruppe ved studiestedet. Fadderen vil være en erfaren student ved ditt studieprogram, mens faddergruppen vil være andre førsteårsstudenter ved ditt studieprogram. Kanskje vil du gjennom faddergruppen finne kollokviegruppen din, en ny bestevenn, deltagese i en studentforening eller en kjæreste hvis du er heldig.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside. Velkommen til RUSinfo!

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!