Liten rød pose med bilde av en røykende djevel

Hei, fant en liten rød pose med bilde av en røykende djevel på forsiden i lommen til sønnen min. Hva kan ha vært i denne posen? Så ikke spir av noe men lurte på om dere visste noe pga logo.

kvinne/jente |
54 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Tomme, røde ziplock-poser med bilde av en røykende djevel er noe som selges i flere nettbutikker. Det betyr at disse posene i utgangspunktet ikke har noe innhold når de kjøpes fra leverandøren – og hva de eventuelt har blitt fylt med etterpå, kan vi dessverre bare gjette på. Sånn sett må du nesten spørre sønnen din direkte om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.