Spørsmålet mitt er hva hjelp kan jeg få og hvor starter jeg?

Hei jeg har lenge slitet med å innse at jeg har alkohol problemer fra jeg var 17-22 år har jeg havnet mange ganger på glattcella og anmeldt for politivold og ordensforstyrrelse. Jeg er absolutt ikke den jeg blir når det er alkohol innblandet. Hver gang har jeg støtt opp med så mye angst og angrer på det jeg gjorde og lover meg selv på at det aldri skjer igjen, men dessverre så har det skjedd flere ganger igjen. Nå har jeg fått enda problemer som ikke er glattcella lenger, men jeg setter meg selv i veldig farlige situasjoner som å sette meg inn i fremmende bil blir bedt om å suge dem eller gå ut av bilenes mens de har kjørt meg langt i skogen og jeg er så livredd hver gang, men jeg forstår helt ærlig ikke hvorfor jeg setter meg selv i sånne situasjoner. Vennene mine prøver veldig å ro meg ned få meg hjem men jeg får dem alltid overbevis på at det går bra, mange av tilfellene husker jeg ikke engang at jeg har snakket med dem. Spørsmålet mitt er hva hjelp kan jeg få og hvor starter jeg.

kvinne/jente |
24 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Så bra at du ønsker hjelp til å endre på dette.

For å få hjelp kan du dra til fastlegen å be om henvisning til et tilbud som passer for deg. Du kan også ta direkte kontakt med Uteseksjonen i Oslo. De har både psykologtjeneste og kan hjelpe deg med å komme i kontakt med annen hjelp ved behov. Du trenger ikke henvisning- møt opp på drop-in, eller send dem en sms.

Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.