Kan sinne være en senvirkning av amfetaminmisbruk?

Hei. Eg har blitt sammen med en mann som var amfetaminmisbruker over en periode på 10 år av og på.. Det er no nokre år sidan han rusa seg, ca 9 år. Eg opplever at han fort blir sur/ sint over ting andre ikkje hadde blitt sinte av. Kan dette vere seinvirkning av hans misbruk av amfetamin?

kvinne/jente |
40 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke kjent med at økt aggresjon er en typisk senvirkning av amfetaminbruk etter såpass mange år. Dette er noe som er mer typisk der og da, når rusen har effekt, og i en viss ettertid ved regelmessig bruk.

Når det er sagt så kan vi ikke fullstendig utelukke at det kan være en sammenheng, men det er kanskje mer sannsynlig at dette simpelthen bare er et trekk ved hans personlighet.

Du kan lese mer på våre faktasider om amfetamin.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen