Skoleoppgave om signalsystemet

Vi skal skrive en oppgave på skolen om signalsystemet. Et av spørsmålene vi må svare på er hvordan legemidler påvirker signalsystemene. Er dette noe dere kan svare på? Takk for svar

kvinne/jente |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Legemidler er dessverre utenfor vårt kompetanseområdet, men vi får veldig ofte det samme spørsmålet om rusmidler. Det å svare på hvordan legemidler eller rusmidler påvirker signalsystemene er stor og komplisert oppgave. De forskjellige stoffene påvirker oss jo forskjellig, og at dere elever skal ha kontroll på alle legemidler som finnes er ganske urealistisk. Det hadde uansett tatt kjempelang tid å svare på. Hvis dere har fått det spørsmålet av læreren deres synes vi rett og slett dere skal spørre hen om å avgrense oppgaven litt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag 5.12 stenger tjenesten kl 17.

Tirsdag 29.11 og tirsdag 6.12 er tjenesten stengt. Vi beklager eventuelle ulemper!

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!