Jeg så en reklame om sex som gjorde meg ukomfortabel. Hvordan kan jeg slutte å tenke på den?

Eg så ein reklame som fikk meg til å føle meg ukomfortabel den var om sex. kordan kan eg stoppe å tenke om den.
d

mann/gutt |
12 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Forstår at dette er ubehagelig. Du skriver at det du så gjorde deg ukomfortabel, og at du sliter med å slutte tenke på denne reklamen. I slike situasjoner kan det være lurt å finne noen du kan snakke om dette med. Du kan f.eks. snakke med helsesykepleieren på skolen din, eller ta kontakt med din lokale Helsestasjon for ungdom. De er ofte flinke til å hjelpe med slikt. Her kan du finne mer informasjon om Helsestasjonene.

Ofte vil det hjelpe mye å snakke om slike opplevelser med en voksen du føler du kan stole på. For unge mennesker kan tanker og inntrykk om sex være helt naturlig, men det kan også være overveldende og ubehagelig noen ganger. Hos UNG.no kan du lese mer om hvordan du kan forstå slike tanker i puberteten.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.