Hjelper det å drikke mye vann før urinprøve?

Jeg har et spørsmål ang amfetamin/amf og urinprøve.
Jeg har tatt ei lingje mitt på dagen sist lørdag (nå to dager siden) og har blitt ringt inn til å gi urinprøve i morgen.
Har dere noen tips hvordan jeg kan klare og få avgitt rein urinprøve i morgen ?
Hjelper det å drikke mye væske neste døgn ?

mann/gutt |
53 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til en uke å få svar på spørsmål her, om noe haster oppfordrer vi til å kontakte oss på chat eller telefon.

Vi kjenner ikke til noen tips som har dokumentert effekt når det gjelder å få rene urinprøver raskere. Om du drikker mye vann kan det resultere i at urinen din blir veldig «tynn», det vil si at den har lav konsentrasjon av kreatinin, og dette tolkes gjerne som ugyldig test og/eller forsøk på manipulering/juks.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen