Hvor mye Paracet gir overdose?

Hvor mye paracet må man ta får og overosa

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om mengde medikament eller rusmiddel som skal til for å gi overdose svarer vi ikke på. For det første er det svært individuelt hvor mye hver enkelt tåler. For det andre er en overdose et litt utydelig begrep. En overdose er en så stor mengde at kroppen ikke tåler det, og kan gi store organskader på f.eks. hjernen, nyrer, lever etc. Det kan også gi pusteproblemer og pustestans.

Vi vet ikke hvorfor du spør om dette, men hvis det skyldes en medisinsk tilstand som gjør at du tar mye Paracet bør du kontakte legen din som kan veilede deg. Hvis du vurderer overdose av andre grunner ber vi deg om å oppsøke hjelp. De aller fleste strever kortere eller lengre perioder i løpet av livet. Da er det beste du kan gjøre for deg selv å be om hjelp. Snakk med en voksen du stoler på, ta kontakt med helsesykepleier på skolen, Helsestasjon for ungdom der du bor eller ring Mental Helse. De aller fleste opplever å få god hjelp, og det hjelper å dele det som er vanskelig med noen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.