Hva skjer hvis jeg blander disse rusmidlene?

Hei! Hva skjer dersom jeg blander
1g kokain
12 xanax
10 rivotril
0.6 dl ghb
alkohol
quetiapin
?❤️ bare er oppriktig nysgjerrig, og har kontroll

kvinne/jente |
22 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Hva som skjer hvis du blander disse rusmidlene er ikke godt å si. Det kommer an på hvor vant du er til å bruke de, hvor godt du tåler de forskjellige rusmidlene og mye mer. Blanding av sederende og stimulerende rusmidler kan gi paradoksale reaksjoner som f.eks pyskose, og det er vanskelig å forutsi hvordan ruseffekten kommer til å bli. Alle stoffene du ramser opp, med unntak av kokain, er dempende stoffer som i kombinasjon kan forsterke hverandre. Da kan en alvorlig konsekvens bli overdose med pustestans.

Det er bra at du spør om dette, men vi vil sterkt anbefale deg å ikke innta en slik blanding.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.