Hva skal jeg gjøre når jeg kaster opp Ritalin?

Ha skal jeg gjøre når jeg kaster opp ritalin. Har adhd men sliter med å svelge også ble jeg så kvalm at jeg kastet opp alt som var i magen. Må jeg ta en igjen ?

kvinne/jente |
viken

  Rusinfo svarer:

Det høres frustrerende ut – men spørsmål om vanlig medisinbruk (og eventuell tilhørende problematikk) blir dessverre en type helsefaglig veiledning vi ikke kan gi. Vi anbefaler derfor at du drøfter dette med legen som skriver ut medisinen. Sammen kan dere forhåpentligvis prøve å finne en måte du kan omgå dette problemet på, og om det evt. er ok å ta en til dersom dette skjer.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.