Hva vil det si at man får frie tankeassosiasjoner når man tar LSD?

Hva vil det si at man får frie tankeassosiasjoner når man tar LSD?

kvinne/jente |
24 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Assosiasjon er det at et sanseinntrykk eller forestillingen om det, fremkaller forestillingen om andre inntrykk.  Litt forenkla kan vi si at når du tenker på, eller opplever en ting, får det deg til å tenke på noe annet. En slags sammenkobling.

Når man snakker om frie tankeassosiasjoner ved inntak av LSD mener man at det kan oppstå nye forbindelser/sammenkoblinger. Spør du en person på LSD hva hen for eksempel tenker på når du sier et bestemt ord kan du få et annet svar enn når personen ikke er ruspåvirka. Sistnevnte er et veldig enkelt eksempel, men tanken er altså at LSD får deg til å tenke litt annerledes og vil kunne bidra til at du ser/opplever ting på en annen måte enn ellers.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.