Kombinere Stilnoct, paracet og tramadol?

Jeg har i 7 uker etter operasjon tatt 1-2 Tramadol og Paracet og noen ganger stilnoct før leggetid for å kunne sove. Skjønner at dette ikke er gunstig men hva alternativet hvis jeg sliter med smerter sener og muskulatur der jeg er operert?

mann/gutt |
58 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og har derfor ikke mulighet til å anbefale deg bruk av (reseptbelagte) legemidler for din smertetilstand. Anbefaler deg å ta opp dette med lege, eventuelt spørre en farmasøyt på apotek.

Når det gjelder kombinasjon av Stilnoct, tramadol og paracetamol har du rett i at det ikke er helt gunstig, men dersom foreskrivende lege har anbefalt denne bruken i et tidsrom etter operasjon betyr nok det at hen har vurdert det som trygt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.