Kombinere Stilnoct, paracet og tramadol?

Jeg har i 7 uker etter operasjon tatt 1-2 Tramadol og Paracet og noen ganger stilnoct før leggetid for å kunne sove. Skjønner at dette ikke er gunstig men hva alternativet hvis jeg sliter med smerter sener og muskulatur der jeg er operert?

mann/gutt |
58 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell og har derfor ikke mulighet til å anbefale deg bruk av (reseptbelagte) legemidler for din smertetilstand. Anbefaler deg å ta opp dette med lege, eventuelt spørre en farmasøyt på apotek.

Når det gjelder kombinasjon av Stilnoct, tramadol og paracetamol har du rett i at det ikke er helt gunstig, men dersom foreskrivende lege har anbefalt denne bruken i et tidsrom etter operasjon betyr nok det at hen har vurdert det som trygt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen