Når kan jeg kjøre etter ein 25mg Sobril?

Hei. Når kan jeg kjøre etter ein 25mg sobril. Har ikkje den på resept

mann/gutt |
31 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

I følge denne artikkelen fra Oslo universitetssykehus som omhandler rusmiddelgrenser i trafikken, er antall timer før konsentrasjonen er under straffbarhetsgrensen (tilsvarende 0,2 promille) 10-35 timer for Oxazepam (Sobril) etter et inntak på 20 mg. Noe lengre tid bør påregnes for 25 mg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen