Hvordan ser man forskjell på om det er depot eller ikke depot?

Hvordan ser man forskjell på om det er depot eller ikke depot?
Dreier seg om 5mg oxycodone kapsel på brett

mann/gutt |
29 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Hei,

Forskjellen er først og fremst at depot gjerne kommer i tablettform, mens kapsler er korttidsvirkende.
Bilder av ulike tabletter / kapsler kan finnes på Felleskatalogens nettsider.

Du kan finne bilde av Oxycodone Actavis 5 mg kapsler her under «Legemiddelfoto».
Foto av langtidsvirkende / depottablett med oxycodone-virkestoff finner du her.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen