Er det anonymt å teste for hasj med urinprøve?

Hei, jeg lurer på om testing av hasj med urinprøve er anonymt eller ikke. Denne testing er av eget valg og ikke påkrevd av noen utenforstående ( politi, arbeidsplass, osv). Er det anonymt eller vil det være et elektronisk spor?

kvinne/jente |
25 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det blir dessverre vanskelig å svare på så lenge vi ikke vet hvor (eller hvorfor) du tar disse prøvene. I hvor stor grad man er anonym, vil være litt forskjellig fra sted til sted.

Sånn sett anbefaler vi at du enten skriver inn på nytt med litt mer utfyllende informasjon, eller at du tar kontakt med det aktuelle prøvestedet direkte for å oppklare dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen