Vil ikke, tør ikke, ha besøk av gutt

En gutt vil komme til meg, han sier at vi kan kose i senga mi og det vil jeg men jeg tør ikke å ha besøk av han hvis du skjønner..?

kvinne/jente |
14 år |

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo svarer på spørmål om bruk av rusmidler til de som bruker det eller pårørende. Vi forstår ikke helt hva du spør om, men antar at du ikke er sikker på hvordan du kan håndtere denne situasjonen.  Hvis du er i en situasjon hvor en gutt vil noe som du ikke ønsker og du blir redd, eller synes det er vanskelig å si nei, bør du be om hjelp. Snakk med en voksen du stoler på, foreldre, helsesykepleier, lærer eller sosiallærer. Du kan også ringe/chatte Kors på Halsen og snakke anonymt med dem.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.