Buvidal er det farligere enn buprenorfin tabl?

Buvidal er det farligere enn buprenorfin tabl

mann/gutt |
40 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

I utgangspunktet har de to mer eller mindre samme risikoprofil (forutsatt at de brukes som de skal). Det er jo det samme virkestoffet.

En forskjell mellom Buvidal (depot injeksjon) og tabletter er at man trenger lavere doser når man bruker Buvidal. Dette kan trolig gi lavere skadepotensial, men det er uklart hvor stor forskjellen er.

Dette kan du også diskutere med foreskrivende lege eller dine kontakter i LAR/helsevesenet. De har trolig mulighet til å spørre en farmakolog e.l. mer om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen