Paracet i en sprøyte og sprøyter det, er det farlig?

Hei. Dette er naturlig spørsmål, ikke fare for at dette skjer. Hvis man tar oppløsende Paracet i en sprøyte og sprøyter det, er det farlig?

mann/gutt |
20 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi forstår deg slik at du lurer på injeksjon av paracetamol. Så vidt vi kjenner til, finnes ikke paracetamol i injeksjonsform, men i en rekke andre former.

Å koke opp paracetamol selv, lage injeksjonsvæske av piller, er ikke en god ide. Det er farlig å injisere løsningen, og dette gir heller ingen rus. Man oppnår bare å skade seg.

Hvis du eller andre opplever forgiftning i forbindelse med bruk av piller eller rusmidler, ring Giftinformasjonen eller 113 hele døgnet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen