Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Burde jeg da fortelle dem at jeg sniffet ca. 2 gram amfetamin?

Hei. For sirka 1 år siden tok jeg sirka 2 gram amfetamin på 1 dag, og sniffet i meg alt på et par timer. Jeg har ikke høy toleranse for stoffet og vet ikke hva som har blitt blandet med stoffet, men som selfølgelig ikke kunne vært helt rent. Noen timer etter kjente jeg prikking i kroppen, hjertebank og smerter i brystet, men smerten i brystet gikk bort etter hvert. Nå 1 år senere kjenner jeg fortsatt hjertet slå hardt 24/7, og kjenner litt smånummenhet i venstre ansikt og venstre arm til tider. Har vært og tatt ultralyd og ekg men de fant ingenting. Men tingen er at jeg ikke fortalte at dette kom pga amfetamin, så er litt redd for at om jeg hadde sagt det, så hadde de muligens funnet noe feil pga de da hadde tatt andre tester osv. burde jeg da fortelle dem det å få tatt nye tester??

mann/gutt |
20 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Konkret hva du kan ha fått i deg, kan vi egentlig bare gjette på – men uansett om dette var rent stoff eller ikke, er det uansett snakk om en stor mengde på kort tid. Da er det også naturlig å forvente kraftige virkninger (eller bivirkninger). Men – etter såpass lang tid er stoffet for lengst ute av systemet ditt nå. Så det at du fremdeles opplever symptomer er litt overraskende. I hvor stor grad det er sammenheng mellom inntaket og symptomene du opplever nå, er ikke opplagt.

Uansett anbefaler vi å være mest mulig ærlig med helsepersonell, slik at de har et best mulig utgangspunkt for å utføre de rette undersøkelsene, og eventuelt stille korrekt diagnose. Når helsepersonell undersøker deg uten å ha fullstendige opplysninger, leter de jo på sett og vis i blinde – sånn sett kan du helt klart vurdere om du bør oppdatere dem på det fulle bildet, ja. Du er riktignok ikke garantert at dette fører til noen sikrere svar, men det kan være verdt forsøket.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.