Hørte sønnen min prate om asiatisk sommerfuglsnegle og fisk med en venn. Hva betyr dette?

Hei Hørte sønnen min prate om asiatisk sommerfuglsnegle og fisk med en venn. Hva betyr dette ?

oslo

  Rusinfo svarer:

Dersom dette er slang/kodeord som handler om rusbruk, er det i så fall ikke noe vi kjenner til. Kanskje snakket de faktisk bare om asiatisk sommerfuglsnegle og fisk. Vi anbefaler deg å prøve å spørre ham direkte.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen