Hvor lenge kan Oxynorm 10mg spores med blodprøve?

Hvor lenge kan Oxynorm 10mg spores med blodprøve?

39 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det vil være individuelle variasjoner knyttet til hvor lenge OxyNorm (virkestoffet oksykodon) vil kunne påvises i blod. Som et utgangspunkt kan du allikevel se på OUS sin oversikt over hvor lenge etter inntak stoffene er i kroppen. Der står det blant annet at det kan ta ca 2-6 timer før nivåene av oksykodon i blodet vil være under det som tilsvarer 0,2 i promille (ved inntak av 10mg oksykodon). Det bør altså gå noe lenger tid mellom inntak og testing dersom prøven ikke skal gi utslag på oksykodon. Merk at også testens sensitivitet vil kunne påvirke resultatet.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.