Er 600 mg Lyrica høy døgndose?

Min kjæreste som har brukt anabole steroider i flere år, men sluttet for 4 år siden, bruker 600 mg lyrica pr døgn. Syns dette er høy dose og er skeptisk rundt bruken og bivirkningene. Vi har kjent hverandre 1/2 år. Han sitter i fengsel.

kvinne/jente |
30 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Lyrica er et reseptpliktig legemiddel og anbefalt døgndose er 150-600 mg i døgnet. Sånn sett er 600 mg er høy døgndose, men innenfor hva felleskatalogen betegner som normalt.

Vi kan ikke kommentere på utskrivende lege sine vurderinger. Hvis du har spørsmål rundt legens avgjørelser kan du kanskje spørre kjæresten din om han kan heve taushetsplikten til legen slik at du kan kontakte hen direkte med dine spørsmål.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen