Er 600 mg Lyrica høy døgndose?

Min kjæreste som har brukt anabole steroider i flere år, men sluttet for 4 år siden, bruker 600 mg lyrica pr døgn. Syns dette er høy dose og er skeptisk rundt bruken og bivirkningene. Vi har kjent hverandre 1/2 år. Han sitter i fengsel.

kvinne/jente |
30 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Lyrica er et reseptpliktig legemiddel og anbefalt døgndose er 150-600 mg i døgnet. Sånn sett er 600 mg er høy døgndose, men innenfor hva felleskatalogen betegner som normalt.

Vi kan ikke kommentere på utskrivende lege sine vurderinger. Hvis du har spørsmål rundt legens avgjørelser kan du kanskje spørre kjæresten din om han kan heve taushetsplikten til legen slik at du kan kontakte hen direkte med dine spørsmål.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag, 30.12 stenger vi kl 14.30.

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!