Bivirkninger av Aduvanz

Hei, jeg har adhd å bruker Advanz 70 mg. Men jeg har begynt å reagere på medisinen. Jeg hovner opp i hender og føtter, i tlllegg blir jeg Veldig dårlig form. Dessverre har ikke min lege kunnet komme opp med noen alternativ til Aduvanz 70 mg. I begynnelsen prøvde jeg ut forskjellige medisiner, da var det Aduvanz som fungerte best. Men etter å ha brukt denne en tid begynte problemene å oppstå. Det er så trist fordi for første gangen i mitt liv kunne jeg fungere ordentlig pga adhd. Men jeg må få ny medisin, har bare så liten kunnskap på adhd medisin.
Håper dere kan hjelpe meg.

Med vennlig hilsen (anonymisert)

kvinne/jente |
53 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre slik at alle legemidler kan gi bivirkninger, og det er alltid nødvendig å veie ulemper av bivirkninger opp mot økt livskvalitet ved bruk av legemiddelet. Du skriver ikke hvilke medisiner du har forsøkt før, og da blir det vanskelig for oss å foreslå noe du ikke allerede har forsøkt. Videre er vi ikke helsepersonell så når det gjelder valg av legemidler kan vi bare henvise til lege.

Om din lege ikke har full oversikt over alternative medikamenter, eller om det rett og slett ikke finnes flere ting å prøve vet ikke vi, men kanskje du kan få noen gode tips på sidene til ADHD Norge. De har blant annet en artikkel om medikamentelle behandlingsalternativer som gir en ganske god oversikt, den kan du jo eventuelt ta med til din lege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.