Kan folk rundt deg merke at du har tatt Lyrica?

Hei. Har et spørsmål rundt dette teamaet siden jeg jar en naturdag framføring. Om man tar lyrica kapsel. Er det da lett for rundt deg å merke at du har tatt det? Hvis en person feks tar en tablett med lyrica kl 19.00 og kommer hjem 22.00, vill da noen se at den er ruset?

mann/gutt |
17 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Selv om Lyrica ikke typisk forbindes med noen kraftig ruseffekt, vil likevel enkelte kunne merke en viss rus av det – f.eks. hvis man ikke er vant med å bruke det, og/eller hvis man tar en større mengde. Hvor godt dette eventuelt vil merkes av andre, er ikke nødvendigvis opplagt. Det kommer nok an på hvor kraftig rus du (eventuelt) merker.

I Felleskatalogens omtale er f.eks. «Desorienteringeufori, forvirring, insomni, irritabilitet (…)» oppført som vanlige bivirkninger, noe som sannsynligvis vil være mulig å merke på deg sett utenfra. Lyrica har en halveringstid på rundt 6 timer, noe som betyr at det fortsatt vil ha effekt kl. 22 om du tar det kl. 19.

Du kan lese mer på våre faktasider om Lyrica.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.