Hva skjer hvis man knuser Paracet tablett til pulver og koker det?

Hei. Hva skjer hvis man knuser Paracet tablett til pulver og koker det? Kan man skyte med sprøyte da? Spørr for en venn

kvinne/jente |
18 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette er ikke anbefalt. Paracet skal brukes slik det fremgår av pakningsvedlegget eller slik legen har sagt. Hils din venn og si at det kan være livsfarlig å injisere Paracet, og det gir heller ingen ruseffekt.

Opplever dere akutte forgiftninger eller andre problemer med medikamenter, ring Giftinformasjonen eller 113.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen