Hva kan skjer vis vi injiserer Quetiapine?

hva kan skjer vis vi injiserer Quetiapine

mann/gutt |
33 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Quetiapin er et tablettbasert legemiddel og bør ikke tas på noen annen måte enn gjennom munnen. Tablettbaserte legemidler inneholder flere tilleggsstoffer som kan være skadelig for kroppen ved injisering. Uoppløste hjelpestoffer, som bindemidler, fyllstoffer og glattemidler kan havne som partikler i blodsirkulasjonssystemet. Der kan de tette små blodårer og gi blodpropp, eller medføre en lokal, kronisk betennelse. Det er dessuten fare for infeksjoner. Disse infeksjonene kan oppstå lokalt på stikkstedet, eller arte seg som sepsis (blodforgiftning) eller endokaritt (infeksjon i hjerteklaffene).

Derfor vil vi på det sterkeste fraråde injeksjon av oppløste tabletter.

Utover dette er vi ikke kjent med at Quetiapine gir noen spesiell virkning ved injeksjon.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.