Redd vennen min har tatt overdose

Hei, vennen min har drukket masse alkohol og spist to xanax. Jeg er redd det har blitt en overdose og tør ikke sove i tilfelle vennen min slutter å puste eller noe. Hva skal jeg gjøre? Det er forresten litt dumt at denne chatten ikke er åpen nå når folk kanskje trenger den mest. Jeg er kjemperedd og kan ikke ringe noen 🙁

28 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Vi forstår at du er bekymret for høyt alkoholinntak og samtidig inntak av Xanax.  Begge deler er dempende stoffer som kan føre til veldig lav puls, og i verste fall pustestans.

RUSinfo her begrenset åpningstid, og er ikke medisinsk helsepersonell eller en akutt tjeneste. Hvis slike eller lignende situasjoner oppstår anbefaler vi deg å ta kontakt med Giftinformasjonen som er døgnåpen på tlf 22 59 13 00. Legevakt kan kontaktes på 116 117, og ved bekymring for akutt fare for liv og helse skal man ringe 113.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen