Kan jeg bruke Neurontin utgått på dato for 8 måneder siden?

Kan jeg bruke Neurontin utgått på dato for 8 måneder siden. Skal forsøke i stedet for å ta migrenemedisin (nervesmerte i nakke..skulder..).

kvinne/jente |
50 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke helsepersonell, og gir dessverre ikke medisinfaglig veiledning. Vi anbefaler deg å snakke med apotek eller din lege. Du kan lese om legemidler og datomerking her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen