Hva skjer hvis jeg tar 30 Quetiapine og legger meg i et badekar med vann?

HVs skjer hvis jeg tar 30 piller med Quetiapine Teva 25 mg. Og legger meg i et badekar med vann?

kvinne/jente |
37 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det blir dessverre en type brukerveiledning vi ikke gir.

Hvis du spør om dette fordi du har selvmordstanker, vil vi oppfordre deg til å være åpen om dette med den eller de som behandler deg (dersom du får denne medisinen på resept, går vi ut ifra at du er eller har vært i kontakt med helsevesenet allerede). Om du kan være åpen om det som skjer, kan du forhåpentligvis få den hjelpen du trenger for å håndtere dette. Om du har behov for å trappe opp hjelpen du får, er dette også noe du kan melde fra om. Og om du ikke får noen form for psykisk helsehjelp, vil vi tipse om denne artikkelen om ulike hjelpetilbud. Det finnes med andre ord god hjelp å få, men da er det også viktig at du ber om denne hjelpen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.