Hvordan påvirker Ritalin nerve og hormonsystemet?

Hvordan påvirker ritalyn nerve og hormonsystemet?

15 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Spørsmålet om hvordan Ritalin virker inn på nerve- og hormonsystemet er ikke godt å svare på. Leser du f.eks om Ritalin i Felleskatalogen står det at virkning ikke er fullstending kartlagt. Men, den stimulerende effekten antas å skyldes hemming av dopamin. Du kan lese mer om virkning i lenken til Ritalin på Felleskatalogen.

Siden Ritalin regnes som et stimulerende legemiddel vil du også finne mer informasjon om hvordan det virker på hormon-og nervesystem i vedlagte artikkel på vår hjemmeside.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen